Lesena 3D sestavljanka ŠKORPIJON

Lesena 3D sestavljanka ŠKORPIJON

Proizvajalec:Naturart
Šifra izdelka:2003
Razpoložljivost:Na zalogi
Cena: 12.50€ Brez DDV: 12.50€


Možnosti

* Izberi način plačila in poštnino:

Količina:     - ALI -   Na seznam želja Primerjajte

Škorpijoni so zanimivi ščipalci, ki s svojimi kleščami in vznemirljivim zavitim repom burkajo svet otroške domišljije. Kakšni so, kako se premikajo in branijo s svojimi kleščami, vse to si otroci predstavljajo in razvijajo domišljijo, ko v roke dobijo lesenga škorpijona. 


Lesena 3D sestavljanka v obliki škorpijona poskrbi, da televizija ostane ugasnjena, medtem ko zaživi otroška domišljija. S spoznavanjem zanimive živali, kot je škorpijon otroka navdušite nad naravo in preživljanjem prostega časa zunaj.

Domišljija je pomembnejša od znanja.” Albert Einstein

Lesena 3D sestavljanka je super igrača, saj so ure zabave z njo še posebej dolge. Dogodivščina se prične že z zanimivo ploščo, iz katere je potrebno posamezne delčke, skelet živali, odlomiti. Ugibanje, katera kost pripada nogam in katera repu ali glavi, se prične. Dele 3D sestavljanke sestavimo skupaj, kot piše v priloženih navodilih. Vsi delčki so označeni s številkami in kdor rad sestavlja kocke, bo tudi v tem delu užival kot že dolgo ne. Ko je skelet sestavljen, ga za boljšo trdnost lahko utrdimo z lepilom ali pa tudi ne ter s tem poskrbimo, da se zabava s sestavljanjem lahko ponovi. Leseno 3D sestavljanko lahko pobarvate s suhimi ali mokrimi barvicami (že sestavljeno) ter tako poskrbite, da je vaš škorpijon zares unikaten in nepozaben. Igra se nato lahko zavleče v neskončne ure ščipalčevega življenja, ko novemu prijatelju nadenemo ime, poiščemo prostor v otroškem kotičku in ga seznanino z drugimi igračami...

Lesena 3D sestavljanka je z laserjem izrezana iz 4 mm debele vezane plošče iz topolovega lesa. Vsi osnovni delčki so pritrjeni na osnovno ploščo z milimeterskim spojem. Lesene 3D  sestavljanke veljajo za okolju prijazne igrače, ki so trpežne, narejene iz naravnega materiala in ne vsebujejo strupenih premazov in umetnih snovi. Sestavljanki so dodana jasna navodila za sestavo modela.

Škorpijona bomo največkrat srečali ponoči, saj je takrat najbolj aktiven. Danes poznamo okoli 2000 vrst škorpijonov, njihov izvor pa je v Afriki. Kljub temu, da jih največkrat prikazujejo v puščavi, jih najdemo tudi marsikje drugod. Svoje bivališče si izberejo v bližini kamnov in hlodov, kjer si v podlagi izkopljejo rov. Največkrat merijo okoli 10 cm, čeprav lahko zrastejo tudi do 18 cm ter živijo do 8 let. 

Približne mere sestavljene lesene 3D sestavljanke (Š x V x D): 16,5 x 12,5 x 22 cm

Debelina sestavnih delov je 4 mm.

 

Ob plačilu po predračunu je poštnina po Sloveniji brezplačna
Ob načinu plačila po prevzemu dodatne stroške provizije Pošte Slovenije krije kupec.

Sestavljanka je narejena v Sloveniji. 

 

Dostava in prevzem
Cena dostave Ob plačilu po predračunu je poštnina po Sloveniji brezplačna! Ob načinu plačila po prevzemu dodatne stroške provizije Pošte Slovenije krije kupec.