Lesen solarni MLIN NA VETER

Lesen solarni MLIN NA VETER

Proizvajalec:Naturart
Šifra izdelka:2006
Razpoložljivost:Na zalogi
Cena: 21.00€ Brez DDV: 21.00€


Možnosti

* Izberi način plačila in poštnino:

Količina:     - ALI -   Na seznam želja Primerjajte

3D mlin na veter se s pomočjo sončnih celic vrti tudi v brezvetrju! Lepo dekoracijo ali vznemirljivo in poučno dekoracijo s pomočjo navodil sestavite sami. Kako deluje mlin? Od kod energija? Kakšni so zeleni viri energije? Radovednost lahko potešimo na zabaven način skozi igro s 3D leseno sestavljanko mlin na veter. 

Lesena 3D sestavljanka v obliki mlina poskrbi, da televizija ostane ugasnjena, medtem ko zaživi otroška domišljija. Z lovljenjem sončnih žarkov, ki poganjajo celice na mlinu, bodo najmlajši člani družine svoje proste urice z veseljem preživljali zunaj.

Domišljija je pomembnejša od znanja.” Albert Einstein

Lesena 3D sestavljanka je lahko super igrača, saj so ure zabave z njo še posebej dolge. Dogodivščina se prične že z zanimivo ploščo, iz katere je potrebno odlomiti posamezne delčke mlina. Dele 3D sestavljanke sestavimo skupaj, kot piše v priloženih navodilih. Vsi delčki so označeni in kdor rad sestavlja kocke, bo tudi v tem delu užival kot že dolgo ne. Ko je mlin sestavljen, ga za boljšo trdnost lahko utrdimo z lepilom ali pa tudi ne, ter s tem poskrbimo, da se zabava s sestavljanjem lahko ponovi. Leseno 3D sestavljanko lahko pobarvate s suhimi ali mokrimi barvicami (že sestavljeno) ter tako poskrbite, da je vaš mlin zares unikaten in nepozaben. Igra se nato lahko zavleče v neskončne ure, saj je potrebno ujeti veter in sončne žarke, ki bodo zavrteli mlinska krila. Mlin deluje tudi v hiši, kadar ga postavimo pod močno luč.

Lesena 3D sestavljanka je z laserjem izrezana iz 4 mm debele vezane plošče iz topolovega lesa. Vsi osnovni delčki so pritrjeni na osnovno ploščo z milimeterskim spojem. Lesene 3D  sestavljanke veljajo za okolju prijazne igrače, ki so trpežne, narejene iz naravnega materiala in ne vsebujejo strupenih premazov in umetnih snovi. Sestavljanki so dodani jasna navodila, motor ter sončna celica.

Približne mere sestavljene lesene 3D sestavljanke (Š x V x D): 12 x 27 x 22,5 cm
Debelina sestavnih delov je 3 mm.

 

Ob plačilu po predračunu je poštnina po Sloveniji brezplačna
Ob načinu plačila po prevzemu dodatne stroške provizije Pošte Slovenije krije kupec.

Sestavljanka je narejena v Sloveniji. 

 

Oglejte si, kako sestavljen mlin deluje, ko ga postavimo na sonce.

 

Dostava in prevzem
Cena dostave Ob plačilu po predračunu je poštnina po Sloveniji brezplačna! Ob načinu plačila po prevzemu dodatne stroške provizije Pošte Slovenije krije kupec.