Lesena 3D sestavljanka KONJ

Lesena 3D sestavljanka KONJ

Proizvajalec:Naturart
Šifra izdelka:2005
Razpoložljivost:Na zalogi
Cena: 12.50€ Brez DDV: 12.50€


Možnosti

* Velikost:

* Izberi način plačila in poštnino:

Količina:     - ALI -   Na seznam želja Primerjajte

Lesena 3D sestavljanka v obliki konja poskrbi, da televizija ostane ugasnjena, medtem ko zaživi otroška domišljija. S spoznavanjem zanimive živali, kot je konj, otroka navdušite nad aktivnostmi v naravi in preživljanjem prostega časa zunaj.

Ponosni, elegantni, močni in hitri so konji. Konj je žival, ki je človeka očarala že v davni preteklosti. Naša srca podobe konj osvojijo že v otroštu in le katera deklica si ne bi želela igrati s konjičkom ob princu ter le kateri fant si ne želi predstavljati kako njegovi junaki prijezdijo v boj?

Domišljija je pomembnejša od znanja.” Albert Einstein

Lesena 3D sestavljanka je lahko super igrača, saj so ure zabave z njo še posebej dolge. Dogodivščina se prične že z zanimivo ploščo, iz katere je potrebno posamezne delčke, skelet živali, odlomiti. Ugibanje, katera kost pripada nogam in katera repu ali glavi, se prične. Dele 3D sestavljanke sestavimo skupaj, kot piše v priloženih navodilih. Vsi delčki so označeni s številkami in kdor rad sestavlja kocke, bo tudi v tem delu užival kot že dolgo ne. Ko je skelet sestavljen, ga za boljšo trdnost lahko utrdimo z lepilom ali pa tudi ne ter s tem poskrbimo, da se zabava s sestavljanjem lahko ponovi. Leseno 3D sestavljanko lahko pobarvate s suhimi ali mokrimi barvicami (že sestavljeno) ter tako poskrbite, da je vaš konj zares unikaten in nepozaben. Igra se nato lahko zavleče v neskončne ure konjskega življenja, ko novemu prijatelju nadenemo ime, poiščemo prostor v otroškem kotičku in ga seznanino z drugimi igračami...

Lesena 3D sestavljanka je z laserjem izrezana iz vezane plošče iz topolovega lesa. Vsi osnovni delčki so pritrjeni na osnovno ploščo z milimeterskim spojem. Lesene 3D  sestavljanke veljajo za okolju prijazne igrače, ki so trpežne, narejene iz naravnega materiala in ne vsebujejo strupenih premazov in umetnih snovi. Sestavljanki so dodana jasna navodila za sestavo modela.

Približne mere sestavljene lesene 3D sestavljanke (Š x V x D):
•    manjši konj: 7,5 x 15,5 x 27 cm
•    velik konj: 10 x 23 x 40 cm
Debelina sestavnih delov pri velikem modelu je 4 mm, pri manjšem pa 3 mm.

Prikaz sestavljanja 3D sestavljanke Konj:

Ob plačilu po predračunu je poštnina po Sloveniji brezplačna
Ob načinu plačila po prevzemu dodatne stroške provizije Pošte Slovenije krije kupec.

Sestavljanka je narejena v Sloveniji. 

Dostava in prevzem
Cena dostave Ob plačilu po predračunu je poštnina po Sloveniji brezplačna! Ob načinu plačila po prevzemu dodatne stroške provizije Pošte Slovenije krije kupec.