Lesena 3D sestavljanka JASLICE

Lesena 3D sestavljanka JASLICE

Proizvajalec:Naturart
Šifra izdelka:2007
Razpoložljivost:Na zalogi
Cena: 12.50€ Brez DDV: 12.50€


Možnosti

* Izberi način plačila in poštnino:

Količina:     - ALI -   Na seznam želja Primerjajte

Jaslice z zvezdnato jelko, zvezdo repatico, tremi ovčkami ter mlado družinico prinesejo toplino v prostor, najmlajše pa hitro navdušijo nad najlepšim krščanskim prizorom. Poklon in predstavitev Jezusovega rojstva iz naravnega materiala, kot je topel les, bo všeč vsakomur. 

Sestavljanje lesene 3D sestavljanke je enostavno in zabavno. Dogodivščina se prične že z zanimivo ploščo, iz katere je potrebno odlomiti posamezne delčke. Dele 3D sestavljanke sestavimo skupaj, po številkah in kot piše v priloženih navodilih. Kdor rad sestavlja kocke, bo tudi v tem delu užival kot že dolgo ne. Ko je model sestavljen, ga za boljšo trdnost lahko utrdimo z lepilom ali pa tudi ne, ter s tem poskrbimo, da se zabava s sestavljanjem lahko ponovi. Leseno 3D sestavljanko lahko pobarvate s suhimi ali mokrimi barvicami (že sestavljeno) ter tako poskrbite, da so vaše jasli zares unikatne in nepozabne. 

Lesena 3D sestavljanka je z laserjem izrezana iz 3 mm debele vezane plošče iz topolovega lesa. Vsi osnovni delčki so pritrjeni na osnovno ploščo z milimeterskim spojem. Lesene 3D  sestavljanke veljajo za okolju prijazne igrače, ki so trpežne, narejene iz naravnega materiala in ne vsebujejo strupenih premazov in umetnih snovi. Sestavljanki so dodana jasna navodila za sestavo modela.

3D sestavljanko v obliki jasli je mogoče sestaviti na dva načina, tako da je končni motiv lahko svetlejši ali pa temnejši in obžgan.
Približne mere sestavljene lesene 3D sestavljanke (Š x V x D): 6 x 15,5 x 11 cm

Debelina sestavnih delov je 3 mm.

Ob plačilu po predračunu je poštnina po Sloveniji brezplačna
Ob načinu plačila po prevzemu dodatne stroške provizije Pošte Slovenije krije kupec.

Sestavljanka je narejena v Sloveniji. 

Dostava in prevzem
Cena dostave Ob plačilu po predračunu je poštnina po Sloveniji brezplačna! Ob načinu plačila po prevzemu dodatne stroške provizije Pošte Slovenije krije kupec.