V iskanju navdiha

Avtor: admin Kategorija: Crafters Objavljeno: 2014-11-24 Prikazi: 1144 Komentarjev: 0

Ustvarjalci po poklicu ali pa ustvarjalne duše po naravi, vsem se nam dogaja, da nekega dne preprosto ostanemo brez navdiha. V takem primeru je navdih in nove ideje za zanimiv izdelek ali domiselno darilo najbolje poiskati nekje drugje. Naštevamo nekaj spletnih kotičkov, kamor se lahko zatečete po svež navdih.

Punce, nujno si med zaznamke dodajte Dom in Stil

Idejo za sezonsko krašenje doma ali darilo za prijateljico poiščite na portalu www.dominstil.si. Poleg neverjetno navdihujoče in trendi spletne revije Dom in Stil, ki izide 4-krat letno, je portal tudi velika zakladnica pisanih idej. Obiščite stran vsak mesec in skupaj z letnimi časi prikupno spreminjajte izgled svojega doma, ustvarite drobne pozornosti ali pa se preizkusite s pečenjem ter dekoracijo čisto posebnega peciva. 

Če so vam prispevki Dom in Stil všeč, imamo za vas še posebej dobro novico. Konec meseca izide njihova knjiga Hudo preprosto. Knjigo že zdaj lahko naročite po precej nižji ceni (24 namesto 34,90 €) in si tako zagotovite še lepši veseli december.

Knjiga Hudo preprosto

vir: Mnenja o knjigi Hudo preprosto

 

Obiščite Pinterest in se izgubite med tisočimi fotografijami vsega prikupnega

Že poznate Pinterest? Gre za kopico slikovnih oznak in povezav, ki so vam všeč in jih kot priponke (“pins”) lahko zbirate na tematsko povezanih straneh (deskah - “boards”). Tako ustvajate svoje kolaže glede na letni čas, priložnosti, zanimanja ali pa kar tako. Število vaših desk je neomejeno, prav tako pa tudi sprehajanje med objavami drugih. Za okrasitev jelke, naredi sam projektov (diy), otroških delavnic, modnih nasvetov, za vse se lahko obrnete na Pinterest in se izgubite v gozdu fotografij in povezav.

Ste vedeli, da ima tudi Posredovalnica svoj profil na Pinterestu? Na deski z imenom Posredovalnica delimo vaše izdelke, na drugih pa dnevno zbiramo najrazličnejše navdihujoče povezave. Preveri, kaj nam je všeč! (klik)

Naš profil na Pinterestu.

Kaj je zares IN?

Če ne želite narediti še ene kopije priljubljenega izdelka, ampak ste na lovu za nečim novim, potem čim prej obiščite portal Coolhunting. Če to ni zadosti, najnovejše svetovne trende preverite tudi na trendsspotting.com.

Kar še ne velja za kul, niti ni trendovsko, ima pa potencial, pa poglejte na inewidea.com. Nekateri ustvarjalci imajo res svež pogled na vsakdanje stvari, drugi obvladajo določeni zvrst umetnosti, spet tretji pa odlično kombinirajo različne materiale..

Lov za kul stvarmi na coolhunting.com

Kdo je za video?

Kogar slike ne prepričajo in nima potrpljenja z branjem dolgih člankov, ga morda k dobri zamisli spravi video vsebina. Obiščite getinspired365.com in se prepustitete celozaslonskim videom, ki vas bodo očarali, nasmejali ali ganili do solz.

Video vsebine za navdih

Primer videa na strani getinspired365.com

Veseli december je pred vrati in skrajni čas je, da nas zasrbijo prst in ustvarimo kaj lepega! Pa naj bo to nov izdelek, dekoracija doma ali pa prikupna pozornost za najbližje… Mi upamo, da se vam je ob pregledu zgornjih povezav utrnila kakšna nova ideja!

 

Komentiraj

Prepiši kodo