Science Box

Naslov:

Lokavec 135 a, 5270 Ajdovščina

E-Naslov:

info@sciencebox.eu

Telefonska številka:

041 208 321

Spletna stran:

www.sciencebox.eu/

Pridružen:

12. 06. 2014

Vprašajte šolarje, kaj je pri naravoslovnih predmetih tako zabavno, da bi to delali tudi doma? Eksperimenti, jasno!

Škatla eksperimentov je del projekta, katerega cilj je popularizacija naravoslovja in fizike v smeri individualnega izvajanja poskusov. Nastala je v sodelovanju z učitelji fizike in naravoslovja v osnovnih in srednjih šolah. Da gre za kakovostne, poučne in zabavne poskuse obenem dokazuje podatek, da danes Škatlo eksperimentov uporabljajo tudi na 35 slovenskih osnovnih šolah.

Uporabniki so navdušeni nad zbirko 20 eksperimentov, saj so ti le na videz zelo enostavni, v resnici pa nadvse primerni za osnovno- ter tudi srednješolce. V ta namen so vse razlage podane na dva načina in na dveh različnih stopnjah. Za lažje razumevanje in predstavo so zraven razlag tudi jasne, velike in kakovostne slike. Gradivo z razlagami in navodili je podano na priloženem CD-ju. Kdor pa želi, si lahko navodila tudi natisne, saj so izdelovalci poskrbeli, da razlage niso daljše od dveh A4 strani.

Za vse naravosloven navdušence pa je tu tudi dobra novica. V pripravi je že Škatla eksperimentov 2.0, v kateri bo zbranih 20 novih zanimivih naravoslovnih eksperimentov. Z nakupom Škatle eksperimentov boste otrokom omogočili ne le nekaj uric kakovostnega prostega časa, temveč tudi individualno odkrivanje zakonitosti narave.

Za povečavo klikni na sliko

Ni izdelkov za prikaz.