Mizarstvo Sušnik

Naslov:

Turnše 45, 1233 Dob pri Domžalah

E-Naslov:

susnik.m@siol.net; evgen.susnik@gmail.com

Telefonska številka:

Marko: 051 623 387

Spletna stran:

http://www.mizarstvo-susnik.si

Pridružen:

30. 05. 2014

V Mizarstvu Sušnik se lahko pohvalijo z dolgoletno tradicijo izdelovanja visokokakovostnega pohištva po meri naročnika. Kot pravijo, je njihova glavna naloga stalno zagotavljanje kakovosti, zanesljivosti ter zadovoljstva svojih strank.
Pohištvo izdelajo po meri in željah naročnika, pri čemer vedno izbirajo le najkakovostnejše materiale. Le-te obdelujejo z nanovejšimi in visokotehnološkimi stroji, da so končni izdelki kar se da natančni in popolni.


Mizarstvo Sušnik je svojo uspešno zgodbo začelo pisati že leta 1994. Začeli so s popoldansko obrtjo, ki pa je z mnogimi uspešnimi projekti pet let kasneje prerasla svoje okvirje in ustanovili so s.p. Vse od začetka v Mizarstvu Sušnik budno spremljajo razvoj lesne industrije ter redno posodabljajo stroje. Njihova delavnica je tako v zadnjih letih postala bogatejša za mnogo računalniško vodenih strojev – CNC, računalniško vodena krožna žaga, računalniško vodena robna replika… Ravno sodobne naprave in uporaba kakovostnih materialov jim omogočajo izpolnitev sleherne naročnikove želje. Pri izdelavi pohištva po naročilu je stranka namreč zadovoljna, ko je končni izdelek točno tak, kot ga je želela sama. In v Mizarstvu Sušnik so ponosni na številne nadvse zadovoljne stranke.

V Mizarstvu Sušniki se še posebej odlično odrežejo pri opremljanju kuhinj, dnevnih sob, kopalnic, predsob, spalnic... Poleg raznovrstnega pohištva pa so tudi mojstri v izdelavi stopnic, ograj (stopniščne, balkonske, vrtne), stojal za prodajo izdelkov v trgovini, otroških igral, tabel, ogrodij za oblazinjeno pohištvo in še bi lahko naštevali.

Poiščite jih tudi na facebooku: www.facebook.com/susnikmarko.mizarstvo

Za povečavo klikni na sliko

Prikaži: Seznam / Preglednica
Prikaži:
Razvrsti po: