Naturart

Naslov:

Ljubljanska 4d, 1241 Kamnik

E-Naslov:

janez.jevnikar@gmail.com

Telefonska številka:

041 575 295

Spletna stran:

naturart.si

Pridružen:

01. 03. 2014

NaturArt je mlado podjetje iz Kamnika, ki se na trgu predstavlja pod blagovno znamko NaturArt.si. Največ se ukvarjajo z oblikovanjem in izdelavo lesenih dekorativnih izdelkov, iger in sestavljank, spominkov ter daril. Izdelke izrezujejo s pomočjo laserja, kar jim zagotavlja natančen končni produkt.

Njihovi izdelki s svojo oblikovno edinstvenostjo popestrijo vsak dom, naravni material kot je les pa doprinese toplino. Celovitost produktov zaključuje natančnost in moderen izgled, ki ga dosegajo z lasersko tehnologijo izdelave.

Kljub temu, da se primarno ukvarjajo z lesom, jih včasih zanese tudi v svet drugih materialov, kot so akrilno steklo, papir, karton, usnje... Poleg končnih produktov svojim strankam nudijo tudi storitve graviranje in laserskega izreza ter oblikovanje produktov po meri.

Na posredovalnici predstavljajo predvsem svoje lesene izdelke. Slovenija jih že dobro pozna po lesenih 3D sestavljankah, še posebej sestavljanki velikega ljubljanskega zmaja ter jaslicah, ki jih krasi tudi slovenski rokodelski certifikat.

Za povečavo klikni na sliko

Prikaži: Seznam / Preglednica
Prikaži:
Razvrsti po: