Foto svetilka litofan

Foto svetilka litofan

Proizvajalec:Simbiont d.o.o.
Šifra izdelka:0013
Razpoložljivost:Na zalogi
Cena: 68.00€ Brez DDV: 55.74€


Možnosti

* Naloži sliko:

Količina:     - ALI -   Na seznam želja Primerjajte

Preveri in prižgi foto svetilko

Foto svetilka je odlično darilo za rojstni dan, god ali obletnico. Podarite jo lahko tudi kot poročno darilo ali kot darilo mladi družini. Idej je neskončno, saj je potrebna le fotografija slavljenca in popolnoma osebno darilo bo vaše v nekaj dneh. 

Ob naročilu svetilke nam oddajte sliko, ki jo bomo pretvorili v litofan. Podarite nekaj osebnega, lepega in uporabnega! Najlepše trenutke si ponovno pričarajte s foto lučko, in to vsak večer. Lučka s svojo toplo svetlobo v sobi ustvarja prijetno vzdušje.

Svetilka je v celoti bele barve, podoba spredaj pa je posledica razgibane površine in različno debelih plasti prve ploskve. Ko na sprednjo ploskev posveti svetloba (LED diode v notranjosti svetilke), se izriše slika. Najdebelejše plasti, ki prepuščajo najmanj svetlobe so tako "črne", "bele" pa so najtanjše plasti. Svetilka za delovanje potrebuje elektriko, zato jo namestite v bližini vtičnice. Svetilka ima na zadnji strani priložen kabel z vtičem.

Podstavek je snemljiv, zadaj pa ima nastavek za žebelj, tako da jo je možno obesiti na steno.

 

Poštnina po Sloveniji je brezplačna!

Prednja stran foto svetilke je snemljiva, tako da podobe lahko menjate. Cena dodatnega litofana (samo sprednja ploščica s sliko) znaša 30,00 €.

Lastnosti
Dimenzije zgornji del s sliko: prb. 10,5 x 14 x 3,5 cm podstavek: 15 x 13 2,5 cm
Dostava in prevzem
Cena dostave Dostava po Sloveniji je brezplačna.