Zadnji prispevek

Rss
24 Nov / 2014

V iskanju navdiha

Kategorija: Za ustvarjalce Prikazi: 1145 Komentarjev: 0

Ustvarjalci po poklicu ali pa ustvarjalne duše po naravi, vsem se nam dogaja, da nekega dne preprosto ostanemo brez navdiha. V takem primeru je navdih in nove ideje za zanimiv izdelek ali domiselno darilo najbolje poiskati nekje drugje. Naštevamo nekaj spletnih kotičkov, kamor se lahko zatečete po svež navdih.

Več o tem...
Kategorija: Ustvarjalci Prikazi: 1378 Komentarjev: 0

Če ne želite, da se 1000 lepih besed o vašem edinstvenem izdelku izgubi v šumu zamegljene slike in bledih barv, se vedno potrudite za čim lepšo fotografijo izdelka. Kako?

Več o tem...
05 Sep / 2014

Podarjamo Okvir sreče

Kategorija: Prikazi: 669 Komentarjev: 0

Obišči naš Facebook profil in do nedelje zvečer sodeluj tudi ti!

Več o tem...
Kategorija: Ideje Prikazi: 2040 Komentarjev: 0

Vsakomur se je že kdaj zgodilo, da je bil povabljen k prijateljem ali sorordnikom na praznovanje otroškega rojstnega dne pa ni vedel kakšno darilo ali igračo izbrati za otroka. Morda zato, ker tudi sam še ni bil starš ali pa so njegovi otroci že preveliki, da bi se spomnil za nazaj. Morda vam v pomoč pri izbiri darila za otroka pridejo prav spodnji namigi.

Več o tem...
Kategorija: Prikazi: 774 Komentarjev: 0

Ste že slišali za naslednjo šalo:

Kje danes morilci skrivajo trupla?
Na 3. strani Googlovih zadetkov.

Žalostno, a zgornji vic ni daleč od resnice. Vaši izdelki si vsekakor ne zaslužijo druženja s trupli, zato jim pomagajte, tako da preberete in upoštevate dobre smernice za pisanje internetnih tekstov.

Več o tem...
Kategorija: Ustvarjalci Prikazi: 2716 Komentarjev: 0

Lepe fotografije izdelka so v spletni trgovini nujne. Dobra novica je, da za obrez fotografij ni potrebno biti Photoshop strokovnjak, le prava orodja je treba uporabiti. Če ne veste, kako bi se tega lotili, smo v pomoč pripravili nekaj slik zaporednih korakov. Predstavljamo pa vam, tudi Photoshop orodja, ki vam bodo pri tej nalogi prišla prav.

Več o tem...
Kategorija: Ideje Prikazi: 1969 Komentarjev: 0

Namesto nerodnih in osladnih poročnih verzov, svoje voščilo dopolnite z latinskimi izreki o ljubezni. oletne sončne sobote so idealen čas za poroke. Poleg darila mladoporočencema zagotovo sodi prav posebna voščilnica in lepa misel. Če ne veste, kaj bi napisali in ste siti osladnih in ponavljajočih se poročnhi verzov, posezite po klasiki. 

Več o tem...
Kategorija: Prikazi: 697 Komentarjev: 0

Namestitev gimnastičnih krogov je lahko čisto enostavna. Dobro premislite, nato pa pogumno zavrtajte luknjo, vstavite vložki in vijake, napnte trakove in namestite lesene gimnastične kroge. Vsi koraki namestitve so prikazani tudi v videu Mizarstva Sušnik.

Več o tem...
Kategorija: Ustvarjalci Prikazi: 658 Komentarjev: 0

Veliko vas je, ki sprašujete, kako sploh deluje Posredovalnica?

Več o tem...
Kategorija: Ideje Prikazi: 1012 Komentarjev: 1

Kmalu bo tu tisti najlepši dan šole za mnogo otrok, saj gredo tja le še po spričevala potem pa se začno poletne počitnice. Mnogi se za lepe ocene in trud skozi celo leto veselijo kakšnega priboljška, morda nove igrače. Starši pa tudi že razmišljajo, s čim naj se njihov otrok zaposli v dolgih poletnih dneh. V tem primeru imamo na Posredovalnici nekaj idej za poletne igre, ki jih osnovnošolci lahko izvajajo sami ali v družbi.

Več o tem...
Kategorija: Vsak dan boljši Prikazi: 668 Komentarjev: 0

Obišči www.facebook.com/posredovalnica, všečkaj, spremljaj in sodeluj v najboljši skupnosti slovenskih ustvarjalcev!

Več o tem...